Toshiba Cam-ILEO

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toshiba Cam-ILEO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoom. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, prijs, draagbaarheid, afmetingen

zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Toshiba Cam-ILEO een alaScore™ van 75/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Consumenten review (alaTest.nl)

Toshiba Camileo, veel functies weinig re

 

Ik heb de Toshiba Camileo begin oktober 2008 aangeschaft. Ik was op zoek naar een goede camcorder voor een amateur, die wel mooie beelde leverde, foto's kon maken, voor een mooie prijs, en, die eventueel mijn gewone digitale camera, een HP Photosmart...

Groot LCD scherm, makkelijk uitneembare SD-kaart, lange batterijduur

Slechte foto's, ongemakkelijke besturing, menu zit vervelend in elkaar

Aug 2009

Consumenten review (productervaring.nl)

Toshiba Cam ILEO

 

Ze zijn duur

Geen

Mei 2007

Product Specifications

Excellente service is afhankelijk van de kwaliteit van uw gegevens en van de manier waarop u die aan potentiële kopers presenteert. De uiterst veelzijdige Cam-ILEO is de ideale 6-in-1-oplossing voor digitale media, waarmee u haarscherpe foto's van 5,2 megapixel maakt, gesproken notities opneemt en zelfs korte videoclips maakt voor een virtuele rondleiding in en om het pand dat te koop staat.