Sony RDPCA1

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony RDPCA1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

batterij, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, betrouwbaarheid, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony RDPCA1 een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

Gebruikers reviews  

30 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 30 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review door: jollyroger69 (very.co.uk)

charged very quickley

 

All good and love it, going to disney in florida and want to have a good battery for my camcorder to keep up with all the shows and you need a good battery for that.

Aug 2017

Consumenten review door: Big Mike (very.co.uk)

Sony NP-BX1

 

It does what it says great Battery that works fine in my camera

Jul 2015

Consumenten review door: archibald snodgrass (very.co.uk)

battery

 

I bought this product nine days ago and have not been able to charge to the battery to full power since. Not impressed.

Jun 2015

Consumenten review door: Martin R J (very.co.uk)

Great Quality

 

Top quality exactly the same as the one that came with my Sony camcorder

Jun 2015

Consumenten review door: Quintin1977 (very.co.uk)

Camera battery

 

Great product. Arrived promptly. Adds to the longevity of the camera. Having a second one on hand.

Mar 2015

Consumenten review door: (very.co.uk)

First class

 

Purchased as a spare and is really useful when original battery is low on charge. A great protective case to avoid damage to the terminals.

Jul 2014

Consumenten review door: Harald F. (mediamarkt.de)

sehr guter Akku

 

Nachdem ich neben dem Originalakku von Sony auch zwei weitere Produkte über zwei Jahre getestet habe, ist mein Fazit eindeutig. Der Originalakku verliert kaum an Kapazität und ist auch von Anfang an leistungsfähiger als die Nachbauten. Da man unterwegs...

höhere Leistung , konstante Leistung auch nach Jahren

höherer Preis

Nov 2017

Consumenten review door: Dirk S. (mediamarkt.de)

ingesamt gut

 

etwas groß geraten für meinen Geschmack dieses Ladegerät, aber wenn es für mehrere Typen von Akkus verwendbar ist, okay. Vorrausgesetzt, die nächste Kamera ist auch wieder eine Sony. Preis/Leistung Ladegerät + Akku find ich okay.

Okt 2017

Consumenten review door: Dackel (saturn.de)

Gutes Zubehör

 

Gutes Produkt, unabhängig von der Kamera. Kurze Ladezeit.

Dec 2016

Consumenten review door: Anonym (mediamarkt.de)

Als Zweitakku gut zu gebrauchen wenn nötig

 

Ich hab mir denn Akku als Ersatzakku besorgt um auf größeren Touren ihn zubenutzen falls der Erste wirklich leer sein sollte und ich nicht im Hotel bin. Außerdem sind Original Akkus immer besser wie einer der billiger ist und man hat Garantie das...

Lange Laufzeit

Jul 2016