Sony Bloggie Sport / MHS-TS22

alaTest heeft 71 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Bloggie Sport / MHS-TS22. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De kleur is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, vormgeving, Kleur

beeldkwaliteit, zoom, afwerking, geheugen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony Bloggie Sport / MHS-TS22 een alaScore™ van 79/100 = Goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 71 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (70)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Sony Bloggie MHS-TS22

  (Cijfer Verborgen)

Pocketcamcorder met ingebouwd Flash geheugen van 3,9 GB, zonder kaartslot. De TS22 heeft een aanraakscherm met een diagonaal van 6,8 cm. Hij kan filmen in full hd en heeft een ingebouwde videolamp. De TS22 kan foto's maken van 5 megapixel.

Beeldkwaliteit bij daglicht ruim voldoende en bij kunstlicht voldoende, kleuren iets te verzadigd ; Autofocus zeer goed ; Kwaliteit lcd-scherm voldoende ; Gebruik lcd-scherm bij fel zonlicht voldoende ; Jaszakformaat

Beeldkwaliteit bij weinig licht onvoldoende, het oogt erg zacht, waardoor details wegvallen ; Geen beeldstabilisatie ; Geluidskwaliteit ruim onvoldoende, stemgeluid en klassieke muziek zeer slecht door sterke verstoringen in lage en hoge tonen ;...

Jun 2012

Product Specifications

Design

Kleur van het product:Blauw / Rood / Zwart