Sony HDR-AS50

Sony HDR-AS50
alaScore 89

12 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony HDR-AS50. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony HDR-AS50 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“In verhouding tot de prijs handig en kwalitatief.”

 

Service kwaliteit top

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker en aanrader”

 

Deze camera maakt mooie, brede videos Wel jammer dat er geen mounts is de doos zitten

Handige interface ; Goede beeldkwaliteit ; Een heel degelijke behuizing ; Handige app

De fotos zijn vaak "uitgeveegd" ; De fotos van de time lapses moet je zelf nog bij elkaar zetten ; Met behuizing is deze groter dan de gemiddelde actioncamera ; De camera zelf voelt niet degelijk aan

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handig en praktische toestel voor momenten in beeld te breng”

 

Deze aangekocht aangezien een go pro toesteç uit liun budget was. Handig en praktisch toestel en easy to care on the go beeldkwalitiet spreekt wel voor zich. De wide angle(170graden) is altijd wel handig als je graag meer in beeld wilt. Toch wel een...

Compact ; Makkelijk in gebruik ; Schokbestendige case ; Mogelijkheden

Geen opname van geluid in schokbestendige case ; Geen verlichte display in het donker

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super om actie op te nemen voor een goede prijs”

 

Top

compact ; pluimgewicht ; eenvoudig

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“good product in the price range”

 

image quality is acceptable, optical stability is fantastic

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik SONY meer weten wat ik zonder moest..”

 

Anders dan sommige merken-Kuch- Salora -Ahum- is de camera van Sony duidelijk gemaakt voor gebruikersgemak en niet voor snelle winst. De onderdelen passen daadwerkelijk op elkaar en de filmbeelden zijn van hoge kwaliteit.

Kwaliteit ; Batterijduur ; Formaat

Geluid met O/W case

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super aankoop!!!”

 

Super aankoop!

Klein ; Makkelijk te gebruiken ; Kan heel diep onder water ; Je kan via je telefoon mee kijken

Je hebt geen scherm in de camera

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“super camera voor zijn prijs !”

 

Leuk toestel, eenvoudig toestel. gebruiksvriendelijke software Maakt prijs-kwaliteitverhouding zeer goede beelden. Mooie, scherpe onderwaterbeelden

Prijs ; Prijs-kwaliteitverhouding ; Filmsnheid ; Goede software

Live Streaming met gsm ; Batterijduur

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit één van de betere camera's in zijn segment”

 

Prijs kwaliteit één van de betere camera's in zijn segment

Goede onderwaterbeelden

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein maar fijn!”

 

Erg fijne aankoop. Ik gebruik de camera voornamelijk om de beelden vanaf de rug van mijn hond te schieten, maar ook onder water tijdens het zwemmen wordt de camera gebruikt. Zeer tevreden met de beelden. Goede kwaliteit, enkel in zijn behuizing is het...

Makkelijk mee te werken ; Goede prijs-kwaliteit verhouding ; Super beeld onder water

In zijn behuizing slecht geluid ; Speciale mount voor sony nodig (of universeel erbij kopen)

Mei 2017
1
2