Sony DCR-PC 100 DV-Camcorder

alaTest heeft 171 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony DCR-PC 100 DV-Camcorder. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het geheugen zeer maar velen zijn minder positief over de kleur. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afwerking, geheugen

prijs, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony DCR-PC 100 DV-Camcorder een alaScore™ van 74/100 = Goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 171 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (170)

Expert review door : Bart Stoffels (diskidee.nl)

Sony DCR-PC100E

 

Sony deed moeilijk over het leveren van een testexemplaar, maar waarom eigenlijk? Deze camera is technisch de beste van het testveld.

De Sony DCR-PC100E is zonder twijfel technisch het beste toestel uit onze test en zal vooral de meer professionele gebruiker aanspreken. Op zijn beeldkwaliteit valt niets af te dingen en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Een echte topscorer dus...

Sep 2000