Sony Bloggie 3D

Sony  Bloggie 3D
alaScore 85

7 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Bloggie 3D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, draagbaarheid, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony Bloggie 3D een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (6)

ZILVER

Expert review door : Arjan Olsder Gepost (gadgetgear.nl)

Review: Sony Bloggie 3D

 

Of het nu je Nintendo is, of je TV. Alles draait om 3D. Zelf 3D foto's en filmpjes maken bleef tot nu toe een uitdaging. Inderdaad, tot nu toe want Sony kondigde niet al te lang geleden haar Bloggie 3D aan. Natuurlijk konden wij het niet laten om met...

Makkelijk 3D filmen ; Goedkoop 3D filmen ; Meerdere kijkhoeken op het scherm ; Geen losse kabeltjes ; Kan op statief

Foto's zijn relatief slecht

Fotografisch is de Bloggie één brok ellende, maar dat maakt hij goed als het om filmen gaat. 30 frames is voldoende om een strak beeld neer te zetten en met een consumentenprijs van rond de €270, maakt hij 3D filmen voor iedereen toegankelijk. Een...

Sep 2011