Salora ACE700

Salora ACE700
alaScore 89

12 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Salora ACE700. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Salora ACE700 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 13 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Maurice Jansen (coolblue.nl)

“Camera doet wat ie moet doen, maar app is waardeloos”

 

Na aanschaf direct meegenomen op wintersport. Door Nederlands menu is het makkelijk navigeren qua opties op de camera. Beeldkwaliteit is goed. Nadeel is de synchronisatie met de telefoon. De wifi verbinding werkt snel, maar het is moeilijk de video...

Fijne behuizing ; Schermpje aan voor- en achterkant ; Veelzijdig ; Prijs-kwaliteit

Aan/uit lampje zou handig zijn ; App is waardeloos

Jan 2018

Consumenten review door: kurt Martens (coolblue.nl)

“Goede prijs kwaliteit”

 

Ik heb deze gebruikt om te filmen tijdens het skiën en veel plezier aan beleeft.

Goed toestel voor deze prijs.

Slechte handleiding. Het is even zoeken hoe het werkt.

Jan 2018

Consumenten review door: Niels van der Bent (coolblue.nl)

“Goede camera voor mooie prijs”

 

Goede prijs/kwaliteit verhouding Maakt zeer mooie beelden.

Dec 2017

Consumenten review door: Wouter De Wolf (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit”

 

Leuke action camera voor het geld. Met enorm veel accessoires. Zeker met het extra gratis pak dat in er bij kreeg. Alleen is het beeld een beetje vervormd(vissen oog).

Filmen in 4k ; Slow motion stand is tof 720p met 120f

Vis-oog achtig beeld.

Dec 2017

Consumenten review door: Jos Pruissen (coolblue.nl)

“Perfect op een paar kleine dingetjes na”

 

Perfect product om mee te beginnen, veel waar voor je geld. Meegenomen op vakantie en prachtige filmpjes/foto's kunnen maken Zeker geen miskoop

Veel accessoires ; Alles te bedienen in waterdichte behuizing ; Perfecte prijs/kwaliteit ; Slowmotion opname

Microfoon slechte kwaliteit ; Niet langer als 30 min filmen ; Beeldkwaliteit in het donker valt tegen

Nov 2017

Consumenten review door: Roman Fedin (coolblue.nl)

“erg praktisch”

 

prijs/kwaliteit goed in evenwicht

Okt 2017

Consumenten review door: Keano Inge Schol Scholtes (coolblue.nl)

“Goed artikel!!!”

 

Wij hebben deze aan onze zoon van 10 gegeven en hij is lekker aan het ontdekken wat je er allemaal mee kan.

Okt 2017

Consumenten review door: Rob Van Uem (coolblue.nl)

“Deze moet je gewoon hebben”

 

Goede foto/film kwaliteit en niet te duur ik heb hem aan mijn dochter gegeven als cadeau voor haar verjaardag ze is er helemaal weg van. Ik Heb er nog wel een goede selfie stick bij gekocht ook via coolblue de pro-mounts 90pole

Niet te duur goede prijs bij coolblue ; Veel accessoires er bij

Geen

Sep 2017

Consumenten review door: Katrien Kermans (coolblue.nl)

“Prijs-kwaliteit zeer gunstig”

 

Compact en veel mogelijkheden

Beelden worden live doorgestuurd naar smart phone

Wireless overzetten naar smart phone niet intuitief en niet stabiel

Sep 2017

Consumenten review door: Diane Van Vlerken (coolblue.nl)

“Blij met de aankoop”

 

Zeer goede prijs ten opzichte van andere (gekende) merken

Prijs ; Mooi beeld ; Compact

Aug 2017
1
2