Parrot Bebop Drone 2

alaTest heeft 675 reviews verzameld en geanalyseerd voor Parrot Bebop Drone 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, prijs, draagbaarheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Parrot Bebop Drone 2 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 675 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (673)

Expert review door: Jens De Wit (zdnet.be)

Review Parrot Bebop 2: toegankelijk vliegplezier | ZDNet.be

 

Toen Parrot zijn tweede versie van de Bebop drone aankondigde, verbaasde het door optische beeldstabilisatie achterwege te laten. Een goede keuze?

Bestuurbaar met smartphone of tablet ; Automatische stabilisatie ; Goede beeldstabilisatie

Vertraagde beelden bij grotere afstand ; Verbinden soms omslachtig

Mijn tijd met de Bebop 2 was erg aangenaam. Op de vermelde ongemakken na, ondervond ik niet echt problemen om met het toestel te vliegen. Wel vraagt het vaak veel vertrouwen van jou naar het ding toe. Het is niet altijd makkelijk om je blik los te...

Mar 2016

Consumenten review door: Marcel (mediamarkt.nl)

slecht slecht slecht

 

ik was op zoek naar een drone, heel toevallig was er bij de mediamarkt een demonstratie. Beide drones die gedemonstreerd werden faalden. De kleine ging enkel hoog en laag, maar verder niets. De Drone Bebop 2 crashte steeds door meteen bij opstijgen...

goede drone

Slechte winkel

Mei 2016