Panasonic VDR-M30 DVD-Camcorder

alaTest heeft 52 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic VDR-M30 DVD-Camcorder. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, vormgeving, afmetingen, afwerking

beeldkwaliteit, betrouwbaarheid, prijs, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic VDR-M30 DVD-Camcorder een alaScore™ van 73/100 = Goed.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 52 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (51)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Panasonic VDR-M30

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic VDR-M30 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2003

Product Specifications

Panasonic is a leader in home and office electronics. Panasonic's vision of the digital future is driven by the needs and aspirations of its business customers and millions of consumers around the world who use its products every day, and the company's corporate mission is to satisfy the customer and to contribute to society. Panasonic lenses make possible extremely refined imaging characteristics that have never before been achieved with a camcorder - finely detailed rendering, gentle image obscuring, delicate nuances, and superb shading.