Panasonic NV-DS60 Mini DV Digital Camcorder

alaTest heeft 99 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic NV-DS60 Mini DV Digital Camcorder. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de beeld kwaliteit. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, zoom, Kleur, draagbaarheid

batterij, beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic NV-DS60 Mini DV Digital Camcorder een alaScore™ van 77/100 = Goed.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 99 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (96)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Panasonic NV-DS60

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic NV-DS60 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2003

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Panasonic NV-DS 60 EG

 

Wij hadden bij de eerste al problemen met de weergave en is na drie maanden retour gegaan naar panasonic en die konden niet vinden waar het aan lag, en kregen dus een nieuwe toegestuurd.

Mei 2008

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Panasonic NV-DS 60

 

Wij hadden bij de eerste al problemen met de weergave en is na drie maanden retour gegaan naar panasonic en die konden niet vinden waar het aan lag, en kregen dus een nieuwe toegestuurd.Dit was zeer netjes vonden wij maar na 2 jaar is het nu weer het...

Mei 2008