Oregon Scientific ATC-2000

alaTest heeft 494 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oregon Scientific ATC-2000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoom. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, draagbaarheid, beeldkwaliteit, afwerking

zoeker, Kleur, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Oregon Scientific ATC-2000 een alaScore™ van 69/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 494 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (477)

Expert review door : Nick Kinschots (diskidee.be)

Camera voor de sportieveling

 

Als je een sportieveling bent en als je bovendien niet terugdeinst om een stukje technologie te gebruiken tijdens het beoefenen van je favoriete sport, is

De Action Cam doet wat hij moet doen en is eenvoudig in gebruik. Om beelden te maken tijdens sportbeoefening is deze camera zeker geschikt, al is naar onze mening enige voorzichtigheid wel op zijn plaats. De lage prijs compenseert de nadelen en we...

Mei 2008