Olympus Tough TG-Tracker

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus Tough TG-Tracker. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de beeld kwaliteit. De afmetingen is ook indrukwekkend.

afwerking, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen

beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Olympus Tough TG-Tracker een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Expert review door: Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Olympus TG-Tracker

 

Olympus TG-Tracker 4K Actiecamera : Olympus Nederland introduceert de waterdichte TG-Tracker actie camera. Uiterst solide en flexibel: de nieuwe 4K actiecamera van Olympus voegt trackinginformatie toe en helpt zo uw prestaties te verbeteren. Tien jaar...

• Olympus UP-T01 Onderwaterprotector - beschermt je camera tegen krassen op de lens.

Jun 2016

Expert review door: Ger de Gram (besteproduct.nl)

Olympus Stylus TG-Tracker: extreme groothoek actiecamera is oersterk

 

De Olympus Stylus TG-Tracker is een redelijk geslaagde actiecamera. De gadget is robuust, relatief makkelijk in bediening en heeft een paar leuke opties. Of hij de concurrentie (e.g. de GoPro of 360Fly) kan verslaan is echter maar sterk de vraag. Zijn...

Compact Degelijk 4K video Oersterk

Niet erg sexy MicroSD

Aug 2016