Nikon Coolpix AW130 camouflage

Nikon Coolpix AW130 camouflage
alaScore 89

18 reviews

Nov 2017

alaTest heeft 18 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikon Coolpix AW130 camouflage. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Nikon Coolpix AW130 camouflage een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 18 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 18 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Gustaaf Thys (coolblue.nl)

“Prima toestel voor de prijs”

 

Gemakkelijk om mee te nemen onder water

Handige camera ; prima voor onder water ; Wifi toestel moet niet tekens open voor foto's te bekijken

Mei 2017

Consumenten review door: gino van schaik (coolblue.nl)

“Beste koop.”

 

Zeer makkelijk in gebruik. Gaat niet snel stuk. Menu is overzichtelijk. Goeie grip.

Zeer makkelijk ingebruik ; stevig ; gps punten

accu opladen in camera

Apr 2017

Consumenten review door: Henk Smaak (coolblue.nl)

“Compact handig goede foto's”

 

Kan foto's nemen in alle situaties.

Bediening ; Hufterproef ; Accu gaat lang mee

Opladen kan alleen in het toestel

Apr 2017

Consumenten review door: Lisanne (coolblue.nl)

“Top waar voor je geld”

 

Mooie scherpe fotos. Onderwater nog niet geprobeerd. Maar ondanks dat het een onderwatercamera ook is zijn de normale fotos erg mooi en scherp.

Apr 2017

Consumenten review door: Daphne Vermeer (coolblue.nl)

“Super fijne camera! aanrader”

 

Zelfs al maak je foto's met minimale lichtbron de camera haalt er alles uit echt verbazingwekkend! Ook de kleurweergave is heel mooi. Ik was ook positief verrast door de zoom, aangezien hij onder water kan weet je dat de lens niet uit kan schuiven en...

kwaliteit foto boven en onderwater ; leuke features ; vangt goed het licht in donkere omstandigheden

knoppen zijn zwaar

Apr 2017

Consumenten review door: Roland (coolblue.nl)

“Solide en betaalbaar”

 

Is prima voor zijn doel: handige cameraatje voor strand/snorkelen etc.

Zeer solide ; Goede kwaliteit fotos

Lichtgevoeligheid niet super

Mar 2017

Consumenten review door: Esther Smits (coolblue.nl)

“Grappig dingetje”

 

Klein ,en makkelijk

Mar 2017

Consumenten review door: niels h (coolblue.nl)

“Top camera. Niet kapot te krijgen”

 

Robuuste camera die tegen een stootje kan

Licht

Prijs

Feb 2017

Consumenten review door: Harun Celik (coolblue.nl)

“Alles wat je zoekt op één toestel!”

 

Nooit meer donkere videos, want je kan flits aanzetten voor je video fragmenten. En zuivere geluid bij het opnames. Perfecte foto kwaliteit.

Flits voor video ; Verwisselbare batterij ; Compatible met alle smartphones

Feb 2017

Consumenten review door: Deserrano Johan (coolblue.nl)

“Is zijn centen waard, ok”

 

Nog niet lang in gebruik, wel mooie foto's. kleine bedieningsknopen, zekr onder water zal dit moeilijk worden als duiker.

mooie foto's ; duidelijke gebruiksanwijzing

Nogal kleine bedieningsknopjes, zeker als handsschoenen aan hebt

Jan 2017
1
2