Mio MiVue 658 Wifi Touch

Mio MiVue 658 Wifi Touch
alaScore 89

73 reviews

Sep 2017

alaTest heeft 73 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mio MiVue 658 Wifi Touch. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Mio MiVue 658 Wifi Touch een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 73 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 73 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: J Groot (coolblue.nl)

“Mooie dashcam maar Mio mag wel weer eens vernieuwen”

 

Mivue 658 wifi touch Bewust gekozen voor een dashcam die opneemt in MPEG. Zodat dit makkelijk te bewerken en of te versturen is met de Smartphone, aangezien je dit met wifi overtezetten is van dashcam naar smartphone. Aansluitkabel vind ik wel...

MPEG formaat ; Compact ; Touchscreen

Aansluitkabel ; Trage verbinding om over te zetten naar teledoon

Sep 2017

Consumenten review door: Jean De Clercq (coolblue.nl)

“niet meer zoeken,dit is hem”

 

men moet bijna niks instellen en dat touchcreen is handig

klein ; touchcreen ; zeer veel gegevens ; gps

Jul 2017

Consumenten review door: Jan Vandenbosch (coolblue.nl)

“Nuttig en gebruiksvriendelijk toestel”

 

Bij twee ongevallen heeft een dashcam haar nut bewezen. De vorige camera had geen wifii en dus moest ik thuis kijken naar de beelden. Nu kan ik de beelden onmiddellijk tonen op mijn smartphone.

Wifi ; Gebruiksgemak

Te groot voor achter de achteruitkijkspiegel

Jul 2017

Consumenten review door: M Moore (coolblue.nl)

“Mooi apparaat, uitstekend geschikt voor het maken van goede”

 

Gewone opnamen, automatische opnamen na een schok en foto's worden in aparte mappen opgeslagen. Die zijn dan gemakkelijk terug te vinden

Uiterst scherpe beelden ; goed te bevestigen en los te halen van de voorruit. ; Overzichtelijke opslag van de beelden op het SD-kaartje.

lastig om kabeltje op de camera aan te sluiten.

Jul 2017

Consumenten review door: Reyan De Reys (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Zeer goed en handig

Snel ; Duidelijk ; Kwamiteitsvol

Jul 2017

Consumenten review door: JOHAN DE PRIJCK (coolblue.nl)

“zwakke hardware”

 

Ik heb geen flauw idee of het product werkt want hoogstwaarschijnlijk door een constructiefoutje of onnauwkeurige uitvoering kreeg ik de voedingskabel op geen enkele manier in het toestel

formaat ; uitzicht

aansluiting ; relatief korte draad

Jun 2017

Consumenten review door: patrik van broekhoven (coolblue.nl)

“goed toestel maar niet voor cabrio's”

 

mooi compacte dashcam met wifi en flitscameramelder. Maar geen ideale camera voor cabrio's , met open dak hoor-en zie je niets !

compact ; beeldkwaliteit ; melding flitscamera's ; toucscreen ; wifi

geluid is niet luid genoeg ; beeld is niet helder genoeg

Jun 2017

Consumenten review door: Peter Boon (coolblue.nl)

“mwa”

 

Prijs kwaliteit was aantrekkelijk en coolblue raadt hem aan. Alleen voldoet hij niet aan de verwachting. Voor mij het grootste probleem is misschien het algehele gebruikers gemak. Ik heb hem op continue voeding aangesloten want ik wilde ook als de auto...

compact ; Beeld kwaliteit

Als je hem continue voedt dan blijft hij 24 uur opnemen ; Gaat niet vanzelf uit wanneer de auto stil staat (op de oprit bv) ; Software update lastig en had 5 retries nodig ; App (Android) die er bij hoort is niet zo goed

Jun 2017

Consumenten review door: Jan Oldenhof (coolblue.nl)

“Hij is zijn geld waard”

 

Deze camera doet wat hij moet doen. Duidelijke opnames, ook 's avonds. opnameknop voor incident werkt goed en kopieert direct naar IPhone via WiFi. Waarschuwing voor camera's werkt goed. Makkelijk te bekijken op pc of tablet.

Makkelijke bediening ; Koppelt automatisch met Iphone ; Goed uit te lezen op Windows en Mac computers ; Zelfs op verlichte straat of door autoverlichting goed beeld

Zelf geheugenkaart aanschaffen liefst 128 gb ; Niet makkelijk te verwijderen, kans op diefstal

Jun 2017

Consumenten review door: Paul Thoonen (coolblue.nl)

“goed”

 

minpunt waar de stekker vast zit in de MIO niet slim gemaakt maar als je dat randje weg haalt waar de stekker ingeschoven moet worden is de stekker makkelijk te verwijderen tip voor makers van MIO om deze weg te laten

Jun 2017