JVC GZ-R435GEU Groen

JVC GZ-R435GEU Groen
alaScore 89

17 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-R435GEU Groen. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-R435GEU Groen een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit ok”

 

Goed produkt

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top prijs/ kwaliteitsverhouding!”

 

1 woord: TOP

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top camera, voor trainings gebruik”

 

De camera doet wat je ervan verwacht!

Beeld kwaliteit bij weinig licht ; Bediening ; Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen minpunten

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

HIj is er ter vervanging van een ouder toestel. Deze is gewoon beter.

Voelt degelijk aan. ; Het kaartje hoeft er niet steeds in en uit ; onderdrukking windgeruis ; in- en uitzoomen gaat zonder schokken

displaykwaliteit kan beter

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een aanrader prijs kwaliteit prima”

 

Prima videocamera

Compact ; Gemakkelijk te bedieningen ; Mogelijkheden

Geen

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Filmtastic!”

 

Prijs/kwaliteit verhouding is super. Leuk en goed apparaat.

Handzaam ; Licht

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bruikbaar maar vooral binnenshuis.”

 

Spiegeling van het LCD display en ontbreken van een "sport"zoeker.

LCD display spiegelt waardoor het lastig is om, vooral inde zon, opnamen te maken.

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor alledaagse camera.”

 

Het bevalt me zeer goed. Snel in gebruik, compact en licht. Kwaliteit is goed. Je hoort het in- en uitzoomen op de video.

Beeld is goed ; Compact

Groter scherm ; Je hoort in en uitgezoom op de video

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Handzaam en goede kwaliteit”

 

Gemakkelijk te bedienen zonder eerst drie keren de gebruiksaanwijzing te moeten lezen.

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ligt niet lekker in je handpalm”

 

Prima camera, maakt erg mooie video's. Ik heb hem helaas teruggebracht, hij ligt niet lekker in de hand. Hij is te klein om lekker in je handpalm te vallen en heeft de neiging om scheef te gaan hangen, mits je hem aan de bovenkant tegenhoud. De...

Mooie video's ; Rubuuste camera

Ligt niet lekker in de hand.

Aug 2017
1
2