JVC GZ-HM845

JVC GZ-HM845
alaScore 81

141 reviews

Dec 2016

alaTest heeft 141 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-HM845. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-HM845 een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 141 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 133 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review door: Hans de J (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Fantastische HD camera. Stelt zich snel scherp als er van object gewisseld wordt. Levensechte kleuren. Alleen jammer dat er bij een HD camera geen HDMI kabel zit

Dec 2011

Consumenten review door: Dennis-02 (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Duidelijk in hoe te gebruiken. Gemakkelijk vinden wat je zoekt. Klein, licht en stille videocamera. Fotokwaliteit volstaat, vergelijkbaar met compact fotocamera. Goede groothoeklens met hoge lichtgevoeligheid.

Dec 2011

Consumenten review door: iluniaq (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

We hebben deze camera nu een paar dagen en hij bevalt ons prima, hij is erg makkelijk te bedienen door de simpele menustructuur,.

Dec 2011

Consumenten review door: Erik M te B (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Dit is een makkelijk te bedienen camera met een prachtige beeldkwaliteit. Ik vind het interessant dat je er zowel volledig automatisch als geheel handmatig mee kunt werken. De menu's zijn uitgebreid maar logisch. Alle instellingen die je op het grote...

Dec 2011

Consumenten review door: Mevlutt (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

JVC GZ-HM845

Dec 2011

Consumenten review door: Ar1980 (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

super camera. erg gebruiksvriendelijk. niet te veel poespas. (die je toch meestal niet gebruikt)

Dec 2011

Consumenten review door: Cameradre (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Na jaren de JVC GZ-HM960 met uitstekende ervaring te hebben gebruikt, was ik toe aan HD kwaliteit en wilde ik zonder enige aarzeling weer een JVC Camcorder hebben. Specificaties en reviews van veel camera's gelezen, daardoor uitgekomen op de JVC...

Dec 2011

Consumenten review door: blondootje (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Zeer degelijke camera met een stak design.

Nov 2011

Consumenten review door: Frank van Eijk (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Hiervoor heb ik reeds een JVC MINI-DV camera gehad. Was al lange tijd op zoek naar een nieuwe HD camera, totdat ik deze JVC camera tegenkwam.

Nov 2011

Consumenten review door: Rankos (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM845

 

Mooie camera, strak design en handig in gebruik. Ook voor minder ervaren gebruikers.

Nov 2011

Product Specifications

Algemene kenmerken

3D:Nee
Handheld positie:Horizontaal
Producttype:Camcorder
Resolutie:Full HD
Type:Camcorder
Type camcorder:Camcorder
Video systeem:Ingebouwd Flash geheugen / Memory Card
Videosysteem:Ingebouwd Flash geheugen / Memory Card
Virtual Reality: No

Connectiviteit

Digitale ingang:Nee
Draadloos:Nee
Firewire IEEE-1394 aansluiting:Nee
HDMI:Ja
Type Memory Stick:Geen
Type Secure Digital Card:SD/ SDHC/ SDXC Card
USB:Nee
USB aansluiting:Nee
USB-aansluiting:Nee
Wifi aansluiting:Nee

Energievoorziening

Compatibel met:JVC BN-VG114

Opname

Gezichtsherkenning:Gezicht en lach
HD opname formaat:AVCHD
Opname formaat:16:9 / 4:3
Opnameformaat:16:9 / 4:3

Uitrusting

3-Chip techniek:Nee
Beeldstabilisator:Digitaal
Sensor grootte:1/2.3'
Sensorgrootte:1/2.3'
Soort chip:CMOS