JVC GZ-HM440

JVC GZ-HM440
alaScore 80

59 reviews

Dec 2016

alaTest heeft 59 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-HM440. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

vormgeving, draagbaarheid, zoom, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-HM440 een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 59 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 48 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Consumenten review door: De stroete security (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Ik vind het een zeer gemakkelijke en handsame camera en heeft een mooie vormgeving ik ben een fan van JVC ik heb alles van JVC ik vind het een degelijk en betrouwbaar product.

Dec 2011

Consumenten review door: GscamJVC (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Dit is qua prijs een zeer goed toestel.

Dec 2011

Consumenten review door: JHVisser (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Mooi toestel makkelijk te bedienen, lekker klein dus handig om mee te nemen. Speelt mooi af op je tv zodat je gelijk het resultaat op een groot scherm kan beoordelen, en speelt alles achter elkaar af. Kortom topper toestel.

Dec 2011

Consumenten review door: pdj.cook (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Ik heb dit onlangs gekocht. Na een paar minuten door de menu's te hebben gebladerd was ik al snel klaar voor de start; hij filmt echt makkelijk, het beeld was uitstekend via mijn Sony Bravia tv, stabilization werkt goed, het geluid is redelijk goed,...

Dec 2011

Consumenten review door: hmkorf (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Goede degelijke camera, zeer gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit film materiaal.

Dec 2011

Consumenten review door: Josha Hubbers (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Heb veel vergeleken voordat ik deze camera ging kopen. Had eerst de 445 geselecteerd, maar kwam er in de winkel achter dat de enige pro daarvan was dat er een led lampje op zit. Dat heeft alleen op kleine afstanden enige toegevoegde waarde. Het was nog...

Dec 2011

Consumenten review door: smallbrother (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM440

 

Sinds een paar weken eigenaar van deze camcorder.

Okt 2011

Consumenten review door: kraima (kieskeurig.be)

JVC GZ-HM440 rood

 

RmlqbmUgY2FtZXJhLiBQZXJmZWN0ZSBiZWVsZGt3YWxpdGVpdC4gSWsgYmVuIGhlZWwgdGV2cmVkZW4uIEhldCBpcyBldmVuIHdlbm5lbiBvbSBkZSBjYW1lcmEgdGUgZ2VicnVpa2VuLCB2b29yYWwgaGV0IHRvdWNoLXNjcmVlbi4gTWFhciBvb2sgZGF0IGdhYXQgc3RlZWRzIGJldGVyLiBIZXQgZ2VsdWlkIGlzIG9vayBnb2VkLiBIYW5kemFhbSB0b2VzdGVsLg==

Okt 2012

Consumenten review door: Gerard Breed (kieskeurig.be)

JVC GZ-HM440 rood

 

RWVuIGhhbmRpZ2Uga2xlaW5lIHZpZGVvLg==

Aug 2012

Consumenten review door: Laura Diez (kieskeurig.be)

JVC GZ-HM440 rood

 

VGhpcyBjYW1jb3JkZXIgaXMgYWxsIEkgbmVlZCA6IHZlcnkgc21hbGwsIGxpZ2h0IHdlaWdodCwgZnVsbCBIREQu

Jun 2012

Product Specifications

Algemene kenmerken

3D:Nee
Handheld positie:Horizontaal
Producttype:Camcorder
Resolutie:Full HD
Type:Camcorder
Type camcorder:Camcorder
Video systeem:Memory Card
Videosysteem:Memory Card
Virtual Reality: No

Connectiviteit

Digitale ingang:Nee
Draadloos:Nee
Firewire IEEE-1394 aansluiting:Nee
HDMI:Ja
Near Field Communication:Nee
Type Memory Stick:Geen
Type Secure Digital Card:SD/ SDHC/ SDXC Card
USB:Ja
USB aansluiting:Ja
USB-aansluiting:Ja
Wifi aansluiting:Nee

Energievoorziening

Compatibel met:JVC BN-VG114

Opname

Gezichtsherkenning:Gezicht
HD opname formaat:AVCHD
Opname formaat:16:9 / 4:3
Opnameformaat:16:9 / 4:3

Uitrusting

3-Chip techniek:Nee
Afstandsbediening via smartphone:Nee
Beeldstabilisator:Digitaal
Sensor grootte:1/5.8'
Sensorgrootte:1/5.8'
Soort chip:CMOS