JVC GZ-R435

JVC GZ-R435
alaScore 89

24 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-R435. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-R435 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 23 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit ok”

 

Goed produkt

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top prijs/ kwaliteitsverhouding!”

 

1 woord: TOP

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top camera, voor trainings gebruik”

 

De camera doet wat je ervan verwacht!

Beeld kwaliteit bij weinig licht ; Bediening ; Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen minpunten

Feb 2018

Consumenten review (bol.com)

Prima camera voor die prijsklasse

 

Mooi compact lichtgewicht camera. Mooie heldere beelden.

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit

voelt wat kwetsbaar aan.

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

HIj is er ter vervanging van een ouder toestel. Deze is gewoon beter.

Voelt degelijk aan. ; Het kaartje hoeft er niet steeds in en uit ; onderdrukking windgeruis ; in- en uitzoomen gaat zonder schokken

displaykwaliteit kan beter

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een aanrader prijs kwaliteit prima”

 

Prima videocamera

Compact ; Gemakkelijk te bedieningen ; Mogelijkheden

Geen

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Filmtastic!”

 

Prijs/kwaliteit verhouding is super. Leuk en goed apparaat.

Handzaam ; Licht

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Bruikbaar maar vooral binnenshuis.”

 

Spiegeling van het LCD display en ontbreken van een "sport"zoeker.

LCD display spiegelt waardoor het lastig is om, vooral inde zon, opnamen te maken.

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor alledaagse camera.”

 

Het bevalt me zeer goed. Snel in gebruik, compact en licht. Kwaliteit is goed. Je hoort het in- en uitzoomen op de video.

Beeld is goed ; Compact

Groter scherm ; Je hoort in en uitgezoom op de video

Sep 2017