JVC GZ-R435

JVC GZ-R435
alaScore 89

22 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-R435. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-R435 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 21 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review door: Anita van Ieperen (coolblue.nl)

“Top camera, voor trainings gebruik”

 

De camera doet wat je ervan verwacht!

Beeld kwaliteit bij weinig licht ; Bediening ; Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen minpunten

Feb 2018

Consumenten review door: renni008 (bol.com)

Prima camera voor die prijsklasse

 

Mooi compact lichtgewicht camera. Mooie heldere beelden.

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit

voelt wat kwetsbaar aan.

Jan 2018

Consumenten review door: Pieter Lanser (coolblue.nl)

“aanrader”

 

HIj is er ter vervanging van een ouder toestel. Deze is gewoon beter.

Voelt degelijk aan. ; Het kaartje hoeft er niet steeds in en uit ; onderdrukking windgeruis ; in- en uitzoomen gaat zonder schokken

displaykwaliteit kan beter

Dec 2017

Consumenten review door: M.J. Tummers (coolblue.nl)

“Echt een aanrader prijs kwaliteit prima”

 

Prima videocamera

Compact ; Gemakkelijk te bedieningen ; Mogelijkheden

Geen

Nov 2017

Consumenten review door: Stichting Kwecoo Exploitatie (coolblue.nl)

“Filmtastic!”

 

Prijs/kwaliteit verhouding is super. Leuk en goed apparaat.

Handzaam ; Licht

Nov 2017

Consumenten review door: J Senft (coolblue.nl)

“Bruikbaar maar vooral binnenshuis.”

 

Spiegeling van het LCD display en ontbreken van een "sport"zoeker.

LCD display spiegelt waardoor het lastig is om, vooral inde zon, opnamen te maken.

Sep 2017

Consumenten review door: 0088888 (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review door: Koen Van Brusselen (coolblue.nl)

“Goed voor alledaagse camera.”

 

Het bevalt me zeer goed. Snel in gebruik, compact en licht. Kwaliteit is goed. Je hoort het in- en uitzoomen op de video.

Beeld is goed ; Compact

Groter scherm ; Je hoort in en uitgezoom op de video

Sep 2017

Consumenten review door: Ragdolls (bol.com)

Top aankoop

 

Handig kleine camera die doet wat waar het voor bedoeld is

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review door: Geert1503 (bol.com)

Klaar om op reis te vertrekken

 

Makkelijk in gebruik.

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

als je grote handen hebt is het wennen.

Aug 2017