JVC GZ-R435

JVC GZ-R435
alaScore 89

16 reviews

Okt 2017

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-R435. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-R435 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 16 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: J Senft (coolblue.nl)

“Bruikbaar maar vooral binnenshuis.”

 

Spiegeling van het LCD display en ontbreken van een "sport"zoeker.

LCD display spiegelt waardoor het lastig is om, vooral inde zon, opnamen te maken.

Sep 2017

Consumenten review door: 0088888 (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review door: Koen Van Brusselen (coolblue.nl)

“Goed voor alledaagse camera.”

 

Het bevalt me zeer goed. Snel in gebruik, compact en licht. Kwaliteit is goed. Je hoort het in- en uitzoomen op de video.

Beeld is goed ; Compact

Groter scherm ; Je hoort in en uitgezoom op de video

Sep 2017

Consumenten review door: Ragdolls (bol.com)

Top aankoop

 

Handig kleine camera die doet wat waar het voor bedoeld is

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Sep 2017

Consumenten review door: Geert1503 (bol.com)

Klaar om op reis te vertrekken

 

Makkelijk in gebruik.

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

als je grote handen hebt is het wennen.

Aug 2017

Consumenten review door: Robert Verreydt (coolblue.nl)

“Handzaam en goede kwaliteit”

 

Gemakkelijk te bedienen zonder eerst drie keren de gebruiksaanwijzing te moeten lezen.

Aug 2017

Consumenten review door: William (coolblue.nl)

“Ligt niet lekker in je handpalm”

 

Prima camera, maakt erg mooie video's. Ik heb hem helaas teruggebracht, hij ligt niet lekker in de hand. Hij is te klein om lekker in je handpalm te vallen en heeft de neiging om scheef te gaan hangen, mits je hem aan de bovenkant tegenhoud. De...

Mooie video's ; Rubuuste camera

Ligt niet lekker in de hand.

Aug 2017

Consumenten review door: Marcel Knol (coolblue.nl)

“Mooie compacte camera met veel functies”

 

Via het menu kun je de camera en het beeld naar eigen hand zetten. Beeld is goed scherp en stabiel.

Klein en degelijk ; Van buiten basic, via menu veel opties mogelijk ; Lichtgewicht en alles met de filmhand te bedienen

Oplader voor stroom bestaat uit 3 delen, dat is wat overdreven

Jul 2017

Consumenten review door: Oortje61 (bol.com)

Een fijn en handzame camera!

 

Het is een fijn en handzaam apparaat in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Jul 2017

Consumenten review door: Maaike Provost (coolblue.nl)

“Prima toestel”

 

Heel goede aankoop! Heb wel de uitgebreide handleiding opgezocht, maar deze is heeeeeeel gebruiksvriendelijk.

Jun 2017
1
2