JVC GZ-HM960

JVC GZ-HM960
alaScore 87

87 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 87 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC GZ-HM960. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC GZ-HM960 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 87 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 41 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (46)

Consumenten review door: Arrax (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Prachtig toestel,gemakkelijk te bedienen 3D functie doet zijn werk.Het is het tweede toestel van JVC dat ik heb aankocht omdat ik van de eerste zeer tevreden was.één min puntje de batterij kan beter maar voor de rest zeer tevereden van.

Nov 2011

Consumenten review door: Serge (vergelijk.nl)

Prettig stabiele camcorder”

 

Camcorder aangeschaft voor opnemen hockeywedstrijden. Hele fijne stabiele camera, ondanks mijn niet zo vaste hand. Kan er goed mee inzoomen op de details, corners etc. Gebruiksgemak ook heel prettig, als de B junioren moeten filmen dan begrijpen ze...

Sep 2011

Consumenten review door: Michel Stenssen (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

ik heb net een klein meissie gekregen en leg natuurlijk alles vast op Everio 960.

Sep 2011

Consumenten review door: BAKKER39 (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Handige camere voor opreis.gebruiksgemak en veel mogelijkheden.Beeldkwaliteit boven verwachting,ook in het donker (stads beelden).De foto,s zijn goed kun je ook bewerken.

Sep 2011

Consumenten review door: Arie de Koning (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Mooie kleine camera met hele leuke mogelijkheden.

Aug 2011

Consumenten review door: Georges B. (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Tot nu toe ben ik redelijk tevreden met de aankoop van dit apparaat. Enkele kleine problemen met het volume (laag) of helderheid (foto te licht). Ik waardeer vooral zijn lichtheid (in tegenstelling tot mijn vorige eenheid). Voor de computer neofieten,...

Jul 2011

Consumenten review door: KeesieK (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Compacte camera met zeer veel mogelijkheden. Beeldkwaliteit video is zeer mooi. Over de foto kwaliteit ben ik nog niet tevreden op 42" TV. Weet nog niet waar dit aan ligt (bv opname formaat) Mooi groot draaibaar scherm. Extra accu is wel aan te...

Jul 2011

Consumenten review door: Gooofff (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Heb enkel films gemaakt zijn erg mooi.

Jun 2011

Consumenten review door: J. Vrancken Peeters (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Het is een prachtige camera, klein en ligt goed in de hand. De beeldkwaliteit is erg goed, scherp en mooie kleuren. De 3d modus werkt ook prima, je ziet echt diepte. Erg handig is de mogelijkheid om te backuppen naar een harde schijf, super voor op...

Jun 2011

Consumenten review door: silemani (besteproduct.nl)

JVC GZ-HM960

 

Het is prachtige camera. De beeldkwaliteit is perfekt. makkelijk overal mee te nemen. ik ben tevreden over het gebruiksgemak. Tot nu toe bek ik helemaal tevreden.

Jun 2011