GoPro Hero3+ Black Edition

alaTest heeft 5057 reviews verzameld en geanalyseerd voor GoPro Hero3+ Black Edition. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoom. De batterij is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, beeldkwaliteit, draagbaarheid, batterij

geheugen, zoeker, zoom

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de GoPro Hero3+ Black Edition een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 5057 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5016)

Expert review door (besteproduct.nl)

GoPro Hero3+ Black Edition

 

De experts zijn in ieder geval meer dan gemiddeld positief over de GoPro Hero3+ Black Edition. Er zijn Actioncamera's die volgens deskundigen beter zijn, maar er zijn er meer die slechter worden beoordeeld. Controleer eens de prijskwaliteitsscore om te...

Veel aansluitmogelijkheden ; Verbeterde batterijduur ; Verbeterde beeldkwaliteit dan origineel HERO3 ; SuperView mode ; Algemene videoprestaties ; Goede afstandbediening

Relatief duur ; Geen beeldstabilisator ; Externe microfoon vereist USB adapter ; LCD-scherm een optionele extra

Consumenten review (tweakers.net)

GoPro HERO3+ Black Edition

 

De Go Pro serie is een zeer pupulair klein video camera'tje. Dat ik 1/2 jaar geleden kocht voor mijn video ervaring. Ik had voor de Go Pro Hero 3+ nog nooit een actioncamera gebruikt en het was best even wennen aan de fisheye lens.

Licht & Compact ; Hoge video resolutie (4K 15fps) ; Remote vanuit de app en de bij geleverde remote

Standaard batterij matige accu duur ; Geen meegeleverd scherm

Hey mede Tweakers, & AV'ers Introductie Heb De Go Pro nu een 1/2 de jaar. Ben nog steeds zeer tevreden van mijn aan koop. Gebruik de Go Pro heel veel, daar om wou ik een kleine gebruikers review schrijven. over hoe je het meeste uit jouw Go Pro haalt....

Mei 2015

Consumenten review (bol.com)

Go Pro 3+ Hero Black edition

 

Fantastisch product. Zo veel kwaliteit in zo'n kleine camera. maakt prachtige beelden, zeer zuiver! , ook de functie om foto's te maken werkt spotless. :) kortom aan te raden aan iedereen die mooie herinneringen wil aan whatever hij doet.

"Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Degelijke behuizing"

Jan 2015

Consumenten review (bol.com)

Klein en fijn

 

Simpel gezegd: een hele fijne camera die makkelijk is om te gebruiken, videos met zeer goede beeldkwaliteit maakt en ook bij weinig licht goede prestaties levert. Zeker in combinatie met de GoPro app op je telefoon is het instellen en bedienen van de...

"Scherpe opname bij weinig licht" , "Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Degelijke behuizing"

"batterij snel leeg zeker als wifi aan staat" , "wifi afstandsbediening eigenlijk niet nodig"

Okt 2014

Consumenten review (bol.com)

gopro hero 3+ black edition - review

 

Voor ik de GoPro hero 3+ Black Edition aanschafte heb ik de GoPro hero 3 White Edition geprobeerd maar. Deze camera nam niet echt heel scherpe beelden en de video kwaliteit was nogal amateuristisch. Dan had ik de Black Edition wat ikzelf een zeer goede...

"Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit" , "Degelijke behuizing" , "veel mogelijkheden met accessoires"

"Kwetsbaar" , "geen geheugenkaart inbegrepen"

Okt 2014

Consumenten review (bol.com)

Best there is

 

Hele fijne camera om te gebruiken, ergens op te plakken of mee te hebben. haarscherp beeld. Duidelijk de beste camera op de markt in dit segment.

"Scherpe opname bij weinig licht" , "Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Degelijke behuizing"

Jul 2014

Consumenten review (bol.com)

GoPro Hero3+ Black Edition

 

Geweldige action camera die doet wat wordt beloofd!! Een absolute aanrader.

"Scherpe opname bij weinig licht" , "Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit" , "Degelijke behuizing" , "zeer goede afstandsbediening" , "zeer eenvoudig in gebruik"

"ssd niet inbegrepen"

Apr 2014