GoPro Hero Session

alaTest heeft 392 reviews verzameld en geanalyseerd voor GoPro Hero Session. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prijs, draagbaarheid, beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de GoPro Hero Session een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 392 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 108 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (281)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top ding!”

 

Het product is makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Door het kleine formaat overal te bevestigen. De gopro heeft maar 2 knoppen, waardoor deze makkelijk is in gebruik.

Klein formaat ; Goede kwaliteit beeld ; Makkelijk in gebruik ; De filmpjes die je hebt gemaakt kan je draadloos op je telefoon zitten, dmv de gopro app

De gopro kan geen losse foto's maken ; De accu duur is 2 uur, had van mij langer gemogen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer degelijke gopro”

 

Zeer tof speeltje voor de prijs

Zeer goede resolutie ; gemakkelijk in gebruik ; goed geluid

verbinding via wifi ; geen scherm op de gopro zelf ; lichtje blijft knipperen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker aan te raden! Super verhouding prijs-kwaliteit !”

 

Werkt perfect en is super handig.

Kwaliteit ; Functies ; Waterdicht

Geen accessoires

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compacte camera voor een giede prijs.”

 

Software is idiotproof. Compact, degelijk apparaat

Prijs

Geen display

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi design, goede kwaliteit beelden en makkelijk te gebruik”

 

Deze go pro is makkelijk te gebruiken en kan je bijvoorbeeld via een app op je telefoon bedienen. Je kunt door de wifi verbinding de beelden meteen bekijken. De go pro is klein waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Klein, makkelijk mee te nemen ; Wifi verbinding ; Makkelijk te gebruiken

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product voor juiste prijs”

 

Het product voldoet zeker aan mijn verwachting, enkel weer spijtig dat CB de leverdata nog steeds niet in orde heeft. Als in de bevestigingsmail staat dat je zondag aflevert doe dit dan ook.

Klein ; Beeldkwliteit ; Snelle verbinding met app

Geen scherm

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Wel tevreden”

 

In gebruik zeer makkelijk marr bij opladen foto's is het bijhorende programma niet zo duidelijk.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke GoPro voor 'erbij'”

 

Leuke GoPro voor 'erbij'. Klein formaat, handige 1-touch bediening en ideaal dat hij standaard waterdicht is. Grootste minpunt: geen vervangbare accu en het feit dat de ingebouwde accu op wintersport binnen -no-time leeg door kou. Dus alleen geschikt...

Formaat ; 1-button bediening ; Waterdicht

Accu niet vervangbaar ; Kansloos op wintersport ; Interface

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“goede prijs/kwaliteit verhouding, functies wel beperkt”

 

Bevalt goed, beeldkwaliteit is goed. Doordat de camera zo klein is en makkelijk te bevestigen is, is hij echt heel fijn te gebruiken tijdens sporten en dergelijke Hij is, vooral aan het begin, niet heel makkelijk in het gebruik. De functies zijn beperkt.

mooi en klein design ; geweldigd beeldkwaliteit voor zo'n kleine camera!

niet gemakkelijk in gebruik ; mogelijkheden zijn beperkt

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“handig ding”

 

Prima cameraatje dat ik nu gebruik in Jakoetsk, bij -35 C. Geen probleem, zorg er wel voor dat je de camera in je binnenzak hebt.

Feb 2018