GoPro Hero Session

alaTest heeft 178 reviews verzameld en geanalyseerd voor GoPro Hero Session. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

afmetingen, draagbaarheid, prijs, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de GoPro Hero Session een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 178 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (173)

Consumenten review door: koen m. (mediamarkt.nl)

Hartstikke gaaf

 

Werd aangenaam verrast door de beeldkwaliteit. Een erg goede resolutie met een zeer soepele fps. Ook heel fijn in combinatie met de Gopro-app. Zeker een aanrader dus!

Goede fps,Mooie resolutie,Fijne app

Zonder accessoires, dus niet gelijk te gebruiken

Jul 2016

Consumenten review door: Skefdeluxe (mediamarkt.nl)

Gopro Hero 4 session

 

Wat een top apparaatje! Waar voor zijn geld en zelfs boven verwachting van de dienbaarheid en resolutie! Dit beeld is zo levensecht en haarscherp! Ook zonder extra case gewoon direct onder water tot 10m, diepte te stoppen om vervolgens haarscherp te...

Haarscherp beeld HD 1080,Zeer makkelijk te bedienen ,Klein

Jun 2016