DJI Osmo+

We hebben 2 expert reviews en 13 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 80/100 en gebruikers met 86/100. De gemiddelde review datum is 2017-11-07. We hebben deze reviews vergeleken met 382463 reviews van andere Camcorders. De alaScore™ voor dit product is 94/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-07-15.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 9 van 9 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (6)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker aan te raden”

 

Prijs kwaliteit is de moeite waard

Gebruikersvriendelijk ; Mooie beeldkwaliteit ; Zeer netjes geleverd

Sd card ontbrak ; Gebruikaanwijzing ontbrak

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk”

 

Minder licht conditie is niet ideaal

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“DJI heeft me nog nooit telleurgesteld”

 

Veel interesse in de ronin mx, maar de osmo plus is veel makkelijker in gebruik. Past zo in de rugzak en heeft al een 4k camera met alles erop en eraan.

Klein en draagbaar ; Top beeldkwaliteit ; Verschillende mogelijkheden voor stabilisatie

Luidruchtige koeling ; Omslachtig om lamp. Videomic en scherm te monteren ; Prijzig

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“De perfecte camera voor onderweg.”

 

Eenvoudig te bedienen via mobiele telefoon en de knoppen op het handvat. Veel instellingen waarmee snelheid pan en tilt kan worden aangepast. Wordt geleverd in een robuust koffertje.

Zoom mogelijkheid ; Super vloeiende bewegingen ; Perfecte beeld stabilisatie ; Beeld kwaliteit bijzonder goed

Accu duur valt tegen ; Accesoires aan de dure kant

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een echte aanrader voor de videoliefhebber”

 

De compactheid en de beeldkwaliteit

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“lowflight- drone FX”

 

Als je lowbudgetfilms maakt wil je diverse shots hebben zonder allerlei ingewikkelde gimbelinstalaties in elkaar te zetten die overigens (een goed) erg duur zijn. De DJI is in 10sec klaar voor gebruik, is licht en doet zijn werk prima.

Je komt niet binnen met een enorme camera. ; veel handige accesoires ; alles is betaalbaar

batterijduur is een klein uurtje, afhankelijk welke resolutie je kiest. ; Het voelt wat kwetsbaar, dit komt door het plastichandvat. Maar daardoor is de DJI wel weer erg licht in gebruik.

Mei 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

A game changer in hoe we video opnames maken

 

Geweldig apparaat! Je moet wel de tijd nemen om te wennen aan deze nieuwe manier van filmen, maar je creativiteit is grensloos. Let wel op! De specs van Osmo+ zijn anders dan Osmo mobile. De laatste heeft active tracking wat de Osmo+ niet heeft helaas....

Teveel om op te noemen

Geen active tracking

Feb 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Geweldige Gimbal + Camera

 

Het apparaat werkt super. Het is even wennen hoe je er mee om moet gaan, maar zodra je dat onder de knie hebt, kan je fantastische en professionele shots maken.

Stabiel,Hoge kwaliteit camera

Jan 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Fijn ding

 

Hij maakt mooie camera beelden en is handig mee te nemen in de case due er bij zit

Alles mooie stabilisatie

Ik vind dat er geen nadeel is

Jan 2017