Denver ACT-8030W

Denver ACT-8030W
alaScore 89

123 reviews

Sep 2017

alaTest heeft 123 reviews verzameld en geanalyseerd voor Denver ACT-8030W. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Denver ACT-8030W een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 123 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 122 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review door: melissa (kieskeurig.nl)

Denver ACT-8030W

 

UHJpbWEgY2FtZXJhLCBtb29pIGJlZWxkIHZvb3IgZWVuIG1vb2llIHByaWpzLiBNYWFyLCBlciB6aXQgZWVuIGdyb290IG5hZGVlbCBhYW4uIERlemUgY2FtZXJhIHdvcmR0IHdhcm0gdGlqZGVucyBoZXQgb3BuZW1lbiwgd2F0IGFscyBuYWRlZWwgZ2VlZnQgZGF0IGVlbiBjb25kZW5zIGluIGRlIGJlaHVsc2luZyBvbnRzdGFhbiwgaGV0IG1hYWt0IG5pZXQgdWl0IGhvZSBqZSBoZXQgcHJvYmVlcnQgZW4gaW4gd2F0IHZvb3Igb21nZXZpbmcuLi4=

Dec 2015

Consumenten review door: melissa (kieskeurig.nl)

Denver ACT-8030W

 

UHJpbWEgY2FtZXJhLCBtb29pIGJlZWxkIHZvb3IgZWVuIG1vb2llIHByaWpzLiBNYWFyLCBlciB6aXQgZWVuIGdyb290IG5hZGVlbCBhYW4uIERlemUgY2FtZXJhIHdvcmR0IHdhcm0gdGlqZGVucyBoZXQgb3BuZW1lbiwgd2F0IGFscyBuYWRlZWwgZ2VlZnQgZGF0IGVlbiBjb25kZW5zIGluIGRlIGJlaHVsc2luZyBvbnRzdGFhbiwgaGV0IG1hYWt0IG5pZXQgdWl0IGhvZSBqZSBoZXQgcHJvYmVlcnQgZW4gaW4gd2F0IHZvb3Igb21nZXZpbmcuLi4=

Dec 2015

Consumenten review door: Carlos Guilliams (coolblue.nl)

“tot nu zeer goed.”

 

Ik kan nog geen min of plus punten geven. Ik heb hem juist en ik ben aan het testen.

Sep 2017

Consumenten review door: Olaf Nomden (coolblue.nl)

“Meer dan je geld WAARD!!!!!!”

 

Ben super blij en zeer tevreden met deze aankoop!! Ik gebruik hem op wintersport echt top beeld. Ik neem hem mee naar Kroatië en zwem er daar mee nou beeld is haarscherp!!! Dikke dikke 9 en coolblue 1e keer dat ik wat besteld heb op deze site maar echt...

Sep 2017

Consumenten review door: Cedrik De tandt (coolblue.nl)

“aanrader voor wie een degelijke, goedkope action cam zoekt”

 

ik heb deze action cam aangekocht omdat ik graag een camera zou hebben die tegen een stootje kan en mee onderwater kan. ik had eerst mijn twijfels over de beeldkwaliteit maar daar heb ik zeker niet over te klagen het beeld is mooi scherp bij fotos en...

beeldkwaliteit ; accesoires ; duurzaam ; prijs-qualiteit

baterijduur ; geluid

Aug 2017

Consumenten review door: johan van de wiel (coolblue.nl)

“Super leuk en Makkelijk He apparaat”

 

Leuk apparaat wat ook kinderen kunnen bedienen ook onder water werkt hij goed leuk dat je het terug kunt kijken via een app

Makkelijk in gebruik ; WiFi app werkt prima

Jammer dat er geen verbindings band voor op je hoofd bij zit

Aug 2017

Consumenten review door: Michiel (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Het is een prima cameratje, met een goede prestaties voor een kleine prijs.

Makkelijk te gebruiken, ook voor kinderen ; Waterdichte case ; Mooi beeld voor zijn prijs ; Geluid is goed

Geluid in waterdichte case, klinkt hol. In het water alleen ruis

Aug 2017

Consumenten review door: Peter Sonnemans (coolblue.nl)

“Super”

 

Omdat ik krijg waarom ik vraag.

Compact ; Duidelijk gebruik

Aug 2017

Consumenten review door: Ralf Verrijt (coolblue.nl)

“Goede camera voor een nette prijs.”

 

Het is een super ding voor een prima Prijs! Prachtige onderwater en normale opnamen. En ook mooie foto's Ik ben dik tevreden met mijn aankoop!

Prijs kwaliteit zeer goed!

Geluid is niet zo goed met de water dichte behuizing.

Aug 2017

Consumenten review door: Jessica (coolblue.nl)

“Kortom een heel fijn product”

 

Voor veel doeleinden geschikt, feestjes, vakantie, actie en korte filmpjes maken.

Makkelijk in gebruik en te bedienen ; Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Loopt soms vast bij gebruik met de app

Jul 2017