Denver ACT-8030W

Denver ACT-8030W
alaScore 89

116 reviews

Jul 2017

alaTest heeft 116 reviews verzameld en geanalyseerd voor Denver ACT-8030W. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Denver ACT-8030W een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 116 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 115 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review door: melissa (kieskeurig.nl)

Denver ACT-8030W

 

UHJpbWEgY2FtZXJhLCBtb29pIGJlZWxkIHZvb3IgZWVuIG1vb2llIHByaWpzLiBNYWFyLCBlciB6aXQgZWVuIGdyb290IG5hZGVlbCBhYW4uIERlemUgY2FtZXJhIHdvcmR0IHdhcm0gdGlqZGVucyBoZXQgb3BuZW1lbiwgd2F0IGFscyBuYWRlZWwgZ2VlZnQgZGF0IGVlbiBjb25kZW5zIGluIGRlIGJlaHVsc2luZyBvbnRzdGFhbiwgaGV0IG1hYWt0IG5pZXQgdWl0IGhvZSBqZSBoZXQgcHJvYmVlcnQgZW4gaW4gd2F0IHZvb3Igb21nZXZpbmcuLi4=

Dec 2015

Consumenten review door: melissa (kieskeurig.nl)

Denver ACT-8030W

 

UHJpbWEgY2FtZXJhLCBtb29pIGJlZWxkIHZvb3IgZWVuIG1vb2llIHByaWpzLiBNYWFyLCBlciB6aXQgZWVuIGdyb290IG5hZGVlbCBhYW4uIERlemUgY2FtZXJhIHdvcmR0IHdhcm0gdGlqZGVucyBoZXQgb3BuZW1lbiwgd2F0IGFscyBuYWRlZWwgZ2VlZnQgZGF0IGVlbiBjb25kZW5zIGluIGRlIGJlaHVsc2luZyBvbnRzdGFhbiwgaGV0IG1hYWt0IG5pZXQgdWl0IGhvZSBqZSBoZXQgcHJvYmVlcnQgZW4gaW4gd2F0IHZvb3Igb21nZXZpbmcuLi4=

Dec 2015

Consumenten review door: Jessica (coolblue.nl)

“Kortom een heel fijn product”

 

Voor veel doeleinden geschikt, feestjes, vakantie, actie en korte filmpjes maken.

Makkelijk in gebruik en te bedienen ; Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Loopt soms vast bij gebruik met de app

Jul 2017

Consumenten review door: Latoya Nauwelaers (coolblue.nl)

“Compact toestel dat iedere actie mooi in beeld brengt.”

 

Handig toestel waarmee je al jouw ervaringen kun vastleggen op beeld. De batterij gaat lang mee. Het toestel is zeer gebuiksvriendelijk enkel zou touch screen wel handiger zijn om te navigeren in het menu.

Wifi verbiding met app op jouw smartphone ; Handige afstandsbediening

Geen touch screen

Jul 2017

Consumenten review door: F Schellekens (coolblue.nl)

“prima actioncamera voor dat geld”

 

Gekocht voor (onderwater/ actie ) video. Ben er blij mee! Zeker voor dat geld. En alle accessoires van de bekende merken zijn ook passend hierop. Slow Motion en timelapse zijn een leuke functies. Met 60 beelden per seconden op HD kun je makkelijk in...

uitgebreide set accessoires ; video kwaliteit ; prijs kwaliteit verhouding ; LCD scherm achterzijde

foto kwaliteit ; grote beeldhoek (bol beeld) ; menuknop is niet te bedienen in waterdichte behuizing

Jul 2017

Consumenten review door: Micheal (coolblue.nl)

“Werkt uitstekend, geen klachten!”

 

Ik heb nu een aantal video's gemaakt met mijn nieuwe aankoop en ben al snel tevreden geraakt met de handigheid van de camera, je kan er alles mee doen zolang je maar realistisch blijft denken. De timelapse ingebouwde optie in de camera vind ik heel erg...

Snel te starten ; Instellingen makkelijk begrijpbaar zonder lezen van handleiding ; Digitaal ingebouwd scherm geeft het opgenomen beeld goed weer ; Klein van formaat ; makkelijk mee te nemen

afstandsbediening reageert af en toe niet helemaal ; Foto's en video's zijn alleen scherp en goed van kwaliteit bij daglicht

Jul 2017

Consumenten review door: wim wendker (coolblue.nl)

“Goed”

 

Goed

Klein ; Waterdichte behuizing

Bevestigings materiaal duur

Jul 2017

Consumenten review door: Jasper Nolles (coolblue.nl)

“Aanrader zeker voor het geld!”

 

Het product bevalt! Zeker voor het bedrag dat het kost! Wel een nadeel in de behuizing kan je de opties niet veranderen. Klein minpuntje.

prijs/kwaliteit verhouding ; Opties

opties in behuizing niet mogelijk

Jul 2017

Consumenten review door: Erik Braakman (coolblue.nl)

“Een goede camera voor een mooie prijs”

 

Omdat er een schermpje op zit kan je live mee kijken wat je filmt.

Goed beeldkwaliteit ; Handig schermpje ; Veel accessoires

Slecht geluid

Jul 2017

Consumenten review door: Kees de Jager (coolblue.nl)

“veel waar voor je geld”

 

Werking is simpel en geeft prima beeld. Camera heeft zelfs een tielapse functie

veel voor weinig geld ; Full HD met 60 fps en 12 Mpixel foto's

Niet geheel duidelijk waar accesoires toe dienen

Jun 2017