Canon XL-H1 / H1A / H1S

Canon XL-H1 / H1A / H1S
alaScore 84

62 reviews

Aug 2018

We hebben 21 expert reviews en 41 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 75/100 en gebruikers met 86/100. De gemiddelde review datum is 2008-08-17. We hebben deze reviews vergeleken met 375224 reviews van andere Camcorders. De alaScore™ voor dit product is 84/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-08-14.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Dennis Hissink (letsgodigital.org (NL))

Canon XL H1S

 

Canon XL H1S : Canon introduceert een nieuw model voor de high-end High Definition XL serie camcorder range: de XL H1S, ontworpen voor de professionele cameraman in de studio. De Canon XL H1S neemt High Definition Video (HDV) op tape op en is uitgerust...

Apr 2008

Product Specifications

De veelzijdige 1/3"1,67 Megapixel 3CCD XL H1 is uitgevoerd met een nieuwe 20x HD VIDEO objectief, HD-SDI uitvoer, Gen lock invoer plus tijdcode invoer/uitvoer voor 1080i HD beeldregistratie met zelf te selecteren beeldsnelheden (50i/25f). Professionele veelzijdigheid De XL H1 ondersteunt HDV en HD productie met 1080i, DV productie met SD en biedt professionele veelzijdigheid met een ruime keuze aan productie-opties en beeldsnelheden (50i en 25f). Studio-integratie Met ingebouwde hoge kwaliteit HD-SDI uitvoer, Gen lock invoer en tijdcode invoer/uitvoer kan de XL H1 volledig worden geïntegreerd in een professionele studio-omgeving en is de XL H1 in te zetten bij opnamesessies met meerdere camera's. Nieuw precisie-objectief voor HD kwaliteit Het speciaal voor HD kwaliteit ontwikkelde 38.9-778mm (bij 35mm fotografie) 20x HD VIDEO objectief is nieuw ontwikkeld. Het objectief heeft een Fluoriet element om chromatische aberraties te corrigeren en een beeldstabilisatiesysteem op basis van een varihoek prisma (VAP OIS). De nieuwe multicoating (SR coating) zorgt voor sterke reductie van beeldschittering en reflecties. De XL H1 heeft het revolutionaire XL systeem met verwisselbare objectieven geërfd en is voorzien van een geheugenfunctie die de scherpstel- en zoompunten onthoudt wanneer het objectief is verwijderd. In combinatie met het 20x HD VIDEO objectief produceert de XL H1 hoogwaardige, levensechte videobeelden. Krachtige digitale cinemafuncties Voor volledige CINE kwaliteit beschikt de XL H1 over nieuwe instellingen voor Gamma en Kleurenmatrix, die geschikt zijn voor directe overdracht en die zijn afgestemd op de karakteristieken van film. Volledige controle over alle beelden De XL H1 biedt een uitgebreid programma aan geavanceerde, precisie functies voor beeldregistratie, volledige handmatige controle en Focus Assist (Vergroten, Peaking). De gebruikersinstellingen zijn op te slaan op SD/MMC geheugenkaarten. Hoge kwaliteit audio De XL H1 biedt 4-kanaals geluidsregistratie met ondersteuning van XLR invoer en Audio Lock (alleen DV) voor synchronisatie van geluid en beeld. Instelbaar 60i/30f/24f video (optioneel) De XL H1 is bij Canon verkrijgbaar met zowel NTSC als PAL opnamemodus, zodat een compleet programma met opties voor registratie, waaronder 60i, 50i, 30f, 25f en 24f, ter beschikking komt van gebruikers. Nieuwe "CONSOLE" software voor afstandsbediening & opslag (optioneel) De nieuwe CONSOLE software voor PC maakt bediening op afstand van de XL H1 mogelijk en beheert de registratie en weergave van HDV en DV gegevens.

Afmetingen & gewicht

Breedte:22.6cm
Diepte:49.6cm
Gewicht:2.4kg/2.5kg
Hoogte:22cm

Audio Input

Bedieningsmodus microfoon:Stereo
Microfoontechnologie:Elektreetcondensator
Type:Microfoon

Batterij

Naam fabrikant van de batterij:Canon BP-950G
Vormfactor batterij:Fabrikantspecifiek

Belichtingsparameters

Opnamewijzen:Nachtmodus / Spot

Flashgeheugen

Model:SD-geheugenkaart
Opslagcapaciteit:16MB/32MB

Flitser

Type:Geen

Functies Camcorder

Modus weinig licht/nacht:Ja
Ondersteuning voor High Definition-video:1080i
Video-opname breedbeeld:Breedbeeld videovastlegging

Kenmerken professionele camcorder

Professioneel:Professioneel

Kop

Aantal in pakket:1
Assortiment producten:Canon XL
Fabrikant:Canon
Model:H1/H1S

Lenssysteem

Lens voor SD:Canon XL 5,4-108mm L IS III lens
Lensopening:F/1.6-3.5
Max. focuslengte:108mm
Min. focuslengte:5.4mm
Optisch in-/uitzoomen:20
Type:Zoomlens

Optisch systeem

Beeldstabilisator:Optisch
Ingebouwde optische beeldstabilisator:Ingebouwd / Ja

Optische sensor

Aantal sensoren:3CCD
Effectieve videoresolutie camcorder:1.56Mpix
Optische-sensorgrootte:1/3"
Optischel Sensor Afmetingen (metrisch):8.5 mm ( 1/3" )
Sensorresolutie camcorder:1.67Mpix
Type optische sensor:3CCD

Storage Floppy Drive

Type:Geen

Video Input

Analoge video-indeling:NTSC
Faders:Witte fader / Zwarte fader
Indeling stilstaande beelden:JPEG
Mediatype:Mini DV (HDV)
Opnamemodi:Digitale fotomodus
Type:Camcorder

Viewfinder

Beeldaspect ratio (camcorders):16:9
Kleurondersteuning van Viewfinder:Kleur
Type Viewfinder:LCD-monitor