Canon Mv900 Camcorder

alaTest heeft 48 reviews van tijdschriften en websites verzameld en geanalyseerd. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De vormgeving is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, prijs, zoom, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

batterij

We hebben de consumenten en expert beoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon Mv900 Camcorder een alaScore™ van 73/100 = Goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (42)

Consumenten review (productervaring.nl)

Canon MV900

 

Ligt lekker in de hand, Diepe zoom, Makkelijk in gebruik, Breedbeeld is ook mooi, Makkelijk beelden overbrengen naar de computer via Firewire, je kan er best lang mee filmen!

Werkt nog met "ouderwetse" bandjes (minidv), Meegeleverde batterij filmt minder lang dan erbijgekochte batterij (B-merk, werkt prima), Overbrengen naar computer traag

Mar 2007

Product Specifications

Een hoge resolutie echt 16:9 instapmodel camcorder met 25x optische zoom en DIGIC DV. Met één druk opnemen in breedbeeld plus een breedbeeld LCD-scherm maken de MV900 de ideale camcorder. Een krachtige 25x zoom camcorder voor echt 16:9 breedbeeld en 4:3 video. Gereed voor breedbeeld Met een echt 16:9 CCD gebruikt de MV900 alle horizontale pixels om fraaie breedbeeld video-opnamen te maken. Speciaal voor breedbeeldopnamen heeft de camcorder een 2,7" 16:9 LCD-scherm plus een kleuren beeldzoeker - u ziet direct hoe de opnamen op een breedbeeld TV zullen verschijnen. En met de horizonmarkering op het LCD is het beeldmateriaal perfect uit te lijnen. 4:3 opnamen zijn met één druk op de knop te selecteren. 25x optische zoom Het krachtige objectief van de MV900 heeft een 25x optische zoom met EIS (Elektronische beeldstabilisatie) en variabele zoomsnelheden, Voor haarscherpe beelden. Natuurlijke kleuren met DIGIC DV Dankzij Canon's DIGIC DV worden de kleuren op de miniDV tape opgeslagen zoals u ze zich herinnert: vol, warm en natuurgetrouw. Easy shooting mode Canon's MV900 camcorder stelt iedereen in staat vanaf het begin fraaie home video's te maken. Met één druk op de knop worden alle functies automatisch ingesteld, zodat u zich kunt concentreren op het vastleggen van de actie. Er zijn slechts zes perfect geplaatste bedieningsknoppen waar u mee hoeft te leren werken. Bedieningsgemak en een compacte vormgeving De sportieve blauwmetallic afwerking van de MV900 weerspiegelt een ontwerp waarbij alles om bedieningsgemak draait. Met een gewicht van slechts 380 gram is de MV900 ideaal voor opnamen uit de hand. Praktische schuifdop De lens is het belangrijkste onderdeel van een camcorder en bij de MV900 wordt de lens beschermd met een praktische schuifdop. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over beschadiging. Microfoonaansluiting Met een externe microfoon kunt u met de MV900 de sfeer van elk feest vastleggen en gelijktijdig commentaar inspreken om toe te lichten wat de kijkers zien.

Afmetingen & gewicht

Breedte:4.9cm
Diepte:11.5cm
Gewicht:435g
Hoogte:9.2cm

Audio Input

Type:Microfoon

Batterij

Naam fabrikant van de batterij:Canon BP-2L5
Vormfactor batterij:Fabrikantspecifiek

Belichtingsparameters

Opnamewijzen:Nachtmodus / Portretmodus / Sneeuw / Sportmodus / Spot / Strand / Vuurwerk / Zonsondergang

Display (projector)

Diagonale afmeting:2.7inch
Diagonale Afmetingen (metrisch):6.9cm
Formfactor display:Roterend
Technologie:TFT actieve matrix
Type:LCD-scherm

Functies Camcorder

Modus weinig licht/nacht:Ja
Video-opname breedbeeld:Breedbeeld videovastlegging

Kop

Aantal in pakket:1
Assortiment producten:Canon MV
Fabrikant:Canon
Model:900

Lenssysteem

Lensopening:F/1.8
Optisch in-/uitzoomen:25
Type:Zoomlens

Optisch systeem

Beeldstabilisator:Elektronisch

Optische sensor

Aantal sensoren:1CCD
Effectieve videoresolutie camcorder:470Kpix
Optische-sensorgrootte:1/6"
Optischel Sensor Afmetingen (metrisch):4.2 mm ( 1/6" )
Sensorresolutie camcorder:800Kpix
Type optische sensor:CCD

Storage Floppy Drive

Type:Geen

Video Input

Analoge video-indeling:PAL
Digitaal in-/uitzoomen:800
Faders:Bundel / Flip / Hoek vegen / Puzzel / Springen / Venster vegen / Vloed / Zigzag
Mediatype:Mini DV
Speciale effecten:Bal / Cube / Golf / Kleurenmasker / Kunst / Mozaïek / Sepia / Spiegel / Zwart/wit
Type:Camcorder

Viewfinder

Kleurondersteuning van Viewfinder:Kleur
Type Viewfinder:LCD-monitor