Canon Legria HF R37

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon Legria HF R37. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, draagbaarheid, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon Legria HF R37 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Canon Legria HF R37

  (Cijfer Verborgen)

HD-camcorder met ingebouwd Flash geheugen van 8 GB en een kaartslot geschikt voor SD-, SDHC- en SDXC-geheugenkaarten. De R37 is vergelijkbaar met de R36 (8 GB flash geheugen), R38 (32 GB) en de R306 (geen ingebouwd geheugen, alleen geheugenkaartslot)....

Beeldkwaliteit bij dag- en kunstlicht goed, wel zijn de foto's iets verscherpt en hebben ze een lichte kleurzweem ; Beeldkwaliteit bij weinig licht ruim voldoende, het beeld heeft last van ruis en oogt zacht, waardoor kleine details niet goed zichtbaar...

Fotokwaliteit net niet voldoende, lage resolutie ; Batterijduur zeer slecht, slechts 60 minuten

Jul 2012