BlackVue DR650S-1CH Cloud Dashcam 16GB

BlackVue DR650S-1CH Cloud Dashcam 16GB
alaScore 89

14 reviews

Nov 2017

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor BlackVue DR650S-1CH Cloud Dashcam 16GB. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de BlackVue DR650S-1CH Cloud Dashcam 16GB een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 14 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Roy Kuiper (coolblue.nl)

“onmisbaar voor in de wagen!”

 

Werkt gewoon prachtig!

Strak design ; Degelijke software ; Prachtig beeld

Alleen garantie bij gebruik van hun eigen sd-kaarten

Okt 2017

Consumenten review door: Marco Huizing (coolblue.nl)

“Voor deze prijs een topproduct”

 

Bestellen, snel geleverd en makkelijk aan te sluiten.

Beeld ; Gemak om aan te sluiten ; Gebruiksgemak

Eigenlijk geen

Jun 2017

Consumenten review door: MJ Beekhuis (coolblue.nl)

“Mooi design en goede kwaliteit”

 

Installatie was makkelijk en snel. Instellingen en werking wijzen voor zich. Moet nog ervaren hoe het verder in praktijk werkt.

Makkelijke installatie ; Eenvoudige app ; Beeld kwaliteit

Nog geen

Mar 2017

Consumenten review door: Kees Aantjes (coolblue.nl)

“Top product”

 

Snel gebruiks klaar

Mar 2017

Consumenten review door: Daniel f m Bernaerts (coolblue.nl)

“geen goede beeldkwaliteit”

 

heb hem nu 1 jaar in de auto hangen wifi overheerst regelmatig je app en moet je het apparaat uit je wifi gooien 2 keer nr plaat niet kunnen lezen na vluchtmisdrijf

klein ; discreet ; geen

2keer in de steek gelaten , nr platen niet leesbaar na vluchtmisdrijf ; slecht beeld tijdens rijden geen details ; knopje werkt niet meer

Mar 2017

Consumenten review door: Silvana Horstman (coolblue.nl)

“Iedereen aan de dashcam!!”

 

Ik rij al jaren met een dashcam, bevalt super, heb het 1 x nodig gehad en het geeft een zekerder gevoel op de weg

Makkelijke bediening ; Design ; Nederlandstalig

Zijn er niet

Mar 2017

Consumenten review door: Jord (coolblue.nl)

“Een mooi en kwalitatief goede DC met genoeg mogelijkheden.”

 

Makkelijk installatie en na enkele instellingen te wijzigen in de app kan je vrij snel gebruik maken van deze opname unit. Met 20 minuten gereed. De app is overzichtelijk en kent mogelijkheden als: 1) Live meekijken met wat de camera op dat moment...

Formaat en uiterlijk ; Bijbehorende app ; Mogelijkheden in de software ; Beeld en geluid

Prijs ; Geen eigen accu dus parkeerstand opname alleen mogelijk met los te verkrijgen accu accessoire ; In het donker zijn kentekens soms matig te lezen door het reflecteren van de koplampen.

Feb 2017

Consumenten review door: Harald Brukx (coolblue.nl)

“goede prijs kwaliteit verhouding”

 

Zeer gemakkelijk te installeren. Goed weg te werken en niet in het zicht. Top!! Goed beeld!!

Feb 2017

Consumenten review door: Filip De Vos (coolblue.nl)

“Degelijk product, goed beeld.”

 

elegant, goede beeldkwaliteit. Had wel graag een bevestiging met zuignap gehad om te verplaatsen in andere wagens

compact ; goede beeldkwaliteit

bevestiging via plakband

Feb 2017

Consumenten review door: Ricardo Jansen (coolblue.nl)

“Superapparaat voor een redelijke prijs”

 

Product bevalt me prima. Ik heb deze nu een maand en heb superduidelijke filmpjes die je makkelijk naar je telefoon toe kan downloaden via de wifi functie op de dashcam

Scherp beeld ; Gesproken videofunctie ; Inloggen op de cloud

Geen extra accu voor stilstaand opnemen

Jan 2017
1
2