Aiptek Action HD

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Aiptek Action HD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De afmetingen is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, prijs, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, afmetingen

afwerking, geheugen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Aiptek Action HD een alaScore™ van 77/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

PocketDV AHD Z500 Plus

 

Wanneer een product er uitziet alsof het gratis weggegeven wordt bij een Happy Meal van de MacDonalds, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen. Maar ondanks het goedkope uiterlijk van de Aiptek AHDZ500 Plus bewaren we ons oordeel tot we het apparaat op...

Klein en licht ; Eenvoudig in het gebruik ; Ingebouwde lamp

Sterk wisselende beeldkwaliteit ; Langzame zoom ; Slechte bouwkwaliteit

Sjah. De AHD Z500 Plus is lekker klein en licht, en daarmee makkelijk in een broekzak mee te nemen. Maar door het gebrek aan fatsoenlijke functies en de teleurstellende beeldkwaliteit raden we dit apparaat voor alle vormen van serieus gebruik af. Leuk...

Okt 2008