JBL Flip 4

alaTest heeft 112 reviews verzameld en geanalyseerd voor JBL Flip 4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Boxen. Reviewers waarderen de afmetingen zeer.

prijs, betrouwbaarheid, vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Boxen krijgt de JBL Flip 4 een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 112 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 101 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Consumenten review door: Joost Gremmen (coolblue.nl)

“Overal je eigen muziek”

 

Plug en play, precies zoals het moet zijn.

Koppelen met I phone SE is een fluitje van een cent ; Batterij gaat lang mee ; Mooi en robuust design

Jul 2017

Consumenten review door: Weekend28 (bol.com)

Top!

 

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review door: booooiiii (bol.com)

Goede kwaliteit

 

Goede kwaliteit speaker, voor een leuke prijs.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review door: Emile Verhijden (coolblue.nl)

“Fijn product”

 

Mooi geluid!

Goed geluid ; Compact ; Lange accu duur

Het knopje voor het pairen met andere speakers is iets te prominent aanwezig. Kan verwarrend zijn tov de Bluetooth knop ; De speakers aan de zijkant liggen open en bloot. Geen mega issue wel opletten met vervoer

Jul 2017

Consumenten review door: Rick1515 (bol.com)

JBL flip 4

 

Het is een artikel van goede kwaliteit en ook daadwerkelijk waterdicht!

Goede kwaliteit

Hoge prijs

Jul 2017

Consumenten review door: Ellen Duuren (coolblue.nl)

“Zo geniaal dat ik Flip ;-)”

 

Ik ben er erg blij mee, er komt een waanzinnig geluid uit zelfs wanneer de volumeknop voluit staat blijft het geluid super.

Jul 2017

Consumenten review door: Jo«l-Marijn Logchies (coolblue.nl)

“Uitstekend product en het geld meer dan waard”

 

Makkelijk te gebruiken, goede kwaliteit alleen had ik achteraf voor een andere kleur gekozen dan wit.

Veel volume ; Gebruiksvriendelijk

Jul 2017

Consumenten review door: Sophie Pieterse (coolblue.nl)

“Beste aankoop”

 

Perfect om ergens mee naar toe te nemen en dan muziek te luisteren

Handig formaat ; Goed geluid ; Lange batterijduur

Jul 2017

Consumenten review door: K. OeditDoebe (coolblue.nl)

“Geweldig geluid en bass.”

 

Heb dit product als tweedekans speaker aangeschaft en geen spijt. Helemaal nieuw en geen gebruiksporen.

Geluid ; Bass ; Mogelijkheden

Jul 2017

Consumenten review door: sven cobbaut (coolblue.nl)

“Top speaker”

 

Prachtige Bluetooth speaker die een heel mooi geluid produceert. Is heel gemakkelijk in gebruik en de levensduur van de batterij is zeer lang. Ideaal om op je terras of het strand te genieten van je favoriete muziek.

geluidskwaliteit ; desing ; gebruiksgemak

Jul 2017