Dali Mentor Menuet

Dali Mentor Menuet
alaScore 88

10 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Dali Mentor Menuet. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Boxen.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Boxen krijgt de Dali Mentor Menuet een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Expert review door : Kilian Bakker (hifi.nl)

Dali Mentor Menuet

 

De naam Menuet is door de jaren heen verworden tot een soort audio-uithangbord voor de Deense luidsprekerspecialist Dali. Het succes van de voorafgaande Menuet-incarnaties (denk aan de Menuet 150, de Royal Menuet en de Royal Menuet II) heeft ertoe...

Zogenoemde mini-monitoren (een term die zijn oorsprong heeft bij BBC Grade 2 weergevers) zijn breder inzetbaar dan forse fullrange weergevers en een slimme ontwerper kan daar goed op inspelen. Dali heeft met de Mentor versie de goede naam van hun...

Nov 2009