Panasonic DMP-UB700

alaTest heeft 127 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic DMP-UB700. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Panasonic DMP-UB700 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 127 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (125)

Expert review door : Martijn Chel (homecinemamagazine.nl)

Review: Panasonic DMP-UB700 Ultra HD Blu-ray speler

 

Het aantal Ultra HD Blu-ray spelers dat je vandaag de dag in de winkels vindt laat nog te wensen over. Er zijn eigenlijk maar twee spelers die er echt aandacht aan besteden; Panasonic en Samsung. Panasonic is inmiddels al toe aan de tweede generatie....

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Geen slanke of lichte speler

Als we alles bij elkaar nemen dan kunnen we maar tot één conclusie komen; de Panasonic DMP-UB700 is net als zijn duurdere broer de beste Ultra HD Blu-ray speler die je op dit moment kunt kopen. Heb je de analoge audio-uitgangen en de digitale coaxiale...

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

prima speler speelt werkelijk alles met een geweldige beeldkwaliteit

 

apparaat is compatibel met sony tv

all round

geen

Dec 2016