OPPO BDP-105

alaTest heeft 73 reviews verzameld en geanalyseerd voor OPPO BDP-105. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de OPPO BDP-105 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 73 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (72)

Expert review door (besteproduct.nl)

Oppo BDP-105 Darbee

 

Daarin heb je gelijk. De Oppo BDP-105 Darbee staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de BDP-105 Darbee al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Oppo BDP-105 Darbee heeft een hogere originele...

Uitstekende beeldkwaliteit ; Ongelooflijke flexibiliteit en features ; Geavanceerde netwerkmogelijkheden ; Geweldige audio- en videoprestaties ; Speelt ook SA-CD en DVD-Audio ; Dubbele in- en uitgang voor HDMI ; 4K-upscaling ; Goede bouw en afwerking ;...

Geen iOS remote app ; Geen RoomEQ in analoge output mode ; Beeldscherm kan wat meer informatief zijn