LG BP 640

alaTest heeft 111 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG BP 640. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, betrouwbaarheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de LG BP 640 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 111 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (108)

Consumenten review (bol.com)

Niet kopen

 

De eerste paar 3d films werden goed weer gegeven... daarna tijden lang drama door het vastlopen... frees van het beeld... daarna nergens meer op reageren. Alleen de stekker er uit trekken... ligt nu in de grijze bak. Niet kopen dus.

Fraai design

Kwetsbaar

Nov 2016

Consumenten review (bol.com)

Werkt Perfect

 

Om te beginnen is dit mijn eerste blu-ray speler, dus ik kan het niet vergelijken met andere. Ondanks dat vind ik het een geweldig apparaat, hij is snel, werkt moeiteloos. Het kan o.a. films en series van Netflix en Videoland afspelen, maar hij werkt...

Eenvoudig in gebruik ; Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; mooi design

Kwetsbaar

Aug 2015

Consumenten review (bol.com)

te vreden

 

Deze aangeschaft omdat ik Appletv en chromecast niet kan wat ik wil.Buiten het afspelen van dvds is het streamen van foto's en filmpjes helemaal top. Met apps als spotify, Netflix en YouTube een apparaat waar ik wat mee kan.

Aug 2015