Onkyo CS-265

Onkyo CS-265
alaScore 90

32 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Onkyo CS-265. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Audio Systems. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Audio Systems krijgt de Onkyo CS-265 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Stick with the good brands !”

 

Super leuke installatie. Onkyo maakt zijn naam weer waar. prijs kwaliteit TOP ! al de ander die min punten hebben dat zeer bepaald eindgen niet mee kunnen doen moeten gewoon het dubbel betalen bij een ander merk. Me very happy costumer !

bijzonder mooi design ; boxen werken prima, ook BASS ; snel en gemakkelijk in gebruik.

GEEN !

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geluid had iets beter gekund”

 

Redelijk oké

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Goede koop!

 

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi geluid, eenvoudig in gebruik met verschillende opties. Zeer tevreden!En.. een snelle levering!

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review (bol.com)

Aanrader

 

Mooie vormgeving goed geluid en makkelijke bediening

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review (bol.com)

Perfect

 

Een degelijke niet te dure microset. Alle media kun je beluisteren, zowel radio, cd, stream via Bluetooth, maar ook bv een platenspeler met voorversterker via de analoge ingang. Het geluid is voor het formaat van de set zeker niet teleurstellend....

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Apr 2017

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Audio setje

 

Compact, simpele bediening, mooi geluid. Aanradertje.

Compact,Mooi geluid

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Helemaal goed gegaaan!

 

Was eerst voor geluidsinstallatie naar de Mediamarkt in Noord gegaan. Daar keuze voor een apparaat gemaakt. Het type wat ik wilde hebben was juist verkocht. Kreeg het advies om gewoon via de website te bestellen. Gedaan. Binnen een dag had ik het...

Kerk wa ik wou

geen

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein, maar fijn!”

 

Gebruik de Onkyo in een houten tuinhuis, helder geluid, ook op lager geluidsniveau. Vooral traditioneel (CD, radio) tot nu toe, nog weinig ervaring met de overige functies. Klein, maar fijn als bij-installatie.

Functioneel en toch mooi ; Eenvoudig te bedienen

korte kabels

Jan 2016
1
2