Boneco 2441

Boneco 2441
alaAverage 3.8

43 reviews

Aug 2017

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Boneco 2441. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Andere Huishoudelijke Apparatuur. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over de prijs.

betrouwbaarheid

prijs

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 76/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Gebruikers reviews  

31 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 31 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (12)

Consumenten review door: A.C. van der Linden (coolblue.nl)

“Een dikke aanrader, zelfs de kat is er blij mee”

 

Doet precies wat wij voor ogen hadden, je hoort hem bijna niet en de luchtvochtigheid is heel goed op peil te houden. Mooi model

N.v.t. ; N.v.t. ; N.v.t

Mei 2017

Consumenten review door: Geert Huyskens (coolblue.nl)

“aanrader”

 

Mooi design, stil en goeie werking!

Apr 2017

Consumenten review door: Patrick Thoen (coolblue.nl)

“Product is met zorg ontworpen zowel technisch als optisch”

 

Prima ding! Doet wat hij moet doen

geruisloos in lage stand ; Bijna geruisloos in hoge stand ; Grote watertank

Geen hygrometer op apparaat

Feb 2017

Consumenten review door: Gerd Derieuw (coolblue.nl)

“fit for purpose”

 

het doet waarvoor het dient nl vochtigheid in de ruimte brengen weliswaar ten kost van wat achtergrond geluid

Jan 2017

Consumenten review door: Marc Bauwens (coolblue.nl)

“valt heel goed mee”

 

het heeft een moderne look en is gebruiksvriendelijk en het werkt goed

Dec 2016

Consumenten review door: Willy van Tilborg (coolblue.nl)

“Geen oplossing voor mij”

 

Geen oplossing voor droge lucht tijdens de nacht.

Nacht geen lawaai ; Vorm ; Geen warmte dus geen aanslag van kalk ; Waterreservoir groot , zeker 3 nachten

Nog steeds droge keel 's morgends ; Geen voldoening waarvoor ik hetgekocht heb

Mar 2016

Consumenten review door: Frans (coolblue.nl)

“Mooie vormgeving. Prima product.”

 

Doet wat hij moet doen

Op de hoogste stand wel wat lawaai

Feb 2016

Consumenten review door: mia (coolblue.nl)

“goede prijs kwaliteitsverhouding”

 

om je vochtgehalte op punt te krijgen moet hij wel lang aanstaan op max .

mooi ; stil

Feb 2015

Consumenten review door: Miguel Sperti (coolblue.nl)

“tevreden”

 

Voordien veel last van wakker worden s'nachts met droge keel. Nu geen last meer van. De geur oliën die je er kan in doen in het speciale reservoir worden niet of bijna niet verspreid.

stil ; groot reservoir

verspreid geen geurolie

Okt 2014

Consumenten review door: AlbertJan7 (besteproduct.nl)

Boneco 2441

 

Heb hem nu voor het 2e jaar in de woonkamer staan (+/- 50m2), maar, naast dat hij er top uitziet en makkelijk bij te vullen is, vind ik dat dit apparaat matig zijn werk doet. In de wintermaanden loopt de vochtigheid maar langzaam op, terwijl ik hem...

Jan 2013