TomTom Spark 3 Cardio

TomTom Spark 3 Cardio
alaScore 89

184 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 184 reviews verzameld en geanalyseerd voor TomTom Spark 3 Cardio. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de TomTom Spark 3 Cardio een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 184 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 149 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi horloge, cardiometing valt tegen”

 

Mooi horloge, makkelijk om in te stellen en erg fijn dat ik mijn eigen trainingsprogramma kon programmeren. Maar wat me erg tegen valt is de nauwkeurigheid van de hartslagmeting. Als ik meet alleen met het horloge zelf dan zit het zeker 10 tot 20...

Eigen programma's mogelijk ; Veel opties ; Fijn display

Hartslagmeting ; Integratie Polarband

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Beste koop: goed en functioneel”

 

Product bevalt goed, beste koop!

gebruiksgemak ; veel functies ; waterdicht

design : mag wat platter

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compleet sporthorloge voor een redelijke prijs”

 

Makkelijk in het gebruik en prettig te dragen.

Eenvoudig te bedienen ; Draagt prettig ; Duidelijk leesbaar

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer makkelijk en fijn om te gebruiken”

 

Zeer makkelijk in gebruik

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Is voor mijn zoontje en die is er zot van !”

 

heeft heel veel opties en is erg leuk

opbouw bandje ; easy to use ; mooi

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Eenvoudig kan ook wel eens leuk zijn.”

 

Als je een eenvoudig sporthorloge wil met niet al te veel toeters en bellen is deze qua prijs - kwaliteit zeker een aanrader.

Een goede opvolging van je hartslag tijdens het lopen ; veelzijdige functies beschikbaar ; Snelle verbinding via GPS => nooit meer rondlopen met een GSm op je arm ; Eenvoudige bediening ; Automatische connectie met Strava

Als de horloge te los is heb je niet altijd een goede hartslagopvolging. ; stappenteller is niet altijd even accuraat

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prijs/kwaliteit is goed”

 

Product voldoet aan mij verwachtingen

veel mogelijkheden ; duidelijke display

gebruiksaanwijzing alleen te downloaden ; opladen vaak nodig omdat de horloge niet uit kan zetten

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Eenvoudig”

 

Rap gewend

Gemakkelijk

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“zeer goed horloge”

 

Heb hem nu ander halve week, en ben er zeer tevreden over. mis alleen de wandelinstelling op het horloge zelf, deze is wel via de app in te stellen.(hardlopen veranderen in wandelen). fitness leeftijd bepaling klopt hierdoor ook niet volgens mij, ben...

Makkelijke bediening ; werkt perfect

registreert ook slaaptijd als je weinig beweegt ; geen wandelfunctie in te stellen op horloge

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ben erg blij met deze horloge”

 

Ik ben erg blij met deze horloge. Ik raad het iedereen aan. En service van Coolblue is ook super!!

Houdt je slaap bij ; Houd je hartslag bij, ; Stappenteller ; Met zwemmen hoeveel banan dat je gezwommen hebt en hoe snel. ; En hoe ver je bent geweest.

Het is geen uberlusxe horloge maar voor die prijs! prima hoor!

Feb 2018